KESÄTYÖPAIKAT

2018 tulee samoja nuoria/ vapaaehtoisia, jotka valittiin 2017.

Alle 15v EI SAA hoitaa palkallisena hevosia. Lasketaan vaaralliseksi eläimeksi. 15v+ voi olla eläintenhoitaja, 14v+ tilatyöntekijä.


Työaika on klo 7-22 välisenä aikana. Mökissä/ teltassa on mahdollista majoittua.

Tietoa

Meillä saa näyttää omalta itseltään, tatuoinneilla ja lävistyksillä ei ole merkitystä, mutta huomioithan, että roikkuvat korut ovat turvallisuusriski. Säänmukainen vaatetus, olemme paljon ulkona. Kumisaappaat ja tukevat kengät, crocsien tapaisilla ei saa tehdä töitä. Meiltä saa työhanskat tarvittaessa. Työkaveri tai asiakas voi olla kehitysvammainen tai maahanmuuttaja. Jos koet, ettet voi kohdella heitä tasavertaisena ihmisenä, tämä ei ole sinun paikkasi.

Noudatamme maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta. Nuoren palkka on 70% vaatimusryhmä 1 palkasta. Vaatimusryhmä 1 palkka on 8,29e/ tunti. 70% tästä on 5,80e/ tunti . Lomakorvaus on 9% palkasta eli 0,52e/ tunti . Ilta- ja lauantaityössä saa lisäksi 10% lisän 0,58e/ tunti . Huomioithan, että ensimmäisen työviikon sairaspäiviltä ei makseta palkkaa. Yli viikon - kuukauden pituisessa työsuhteessa sairaspäivien palkka on puolet työpäivän palkasta. Kuntien kesätyöntekijöiden palkka on yleensä 350e/ 2 viikkoa. Meillä se on minimissään 380e + ruoka eli ihan hyvä juttu. Lihomista on "valitettu", syödään paljon.

Teemme työvuorolistat kesälle. Työaika on työnkuvasta riippuen 7-22 välisenä aikana. Nuoren työaika on pääsääntöisesti 6 tuntia/ päivä, korkeintaan 8 tuntia/ päivä. Huomioithan, että meillä ei ole mukavuuksia edes itsellä, huussi tulee tutuksi. Päihteiden käyttö alueella kiellettyä. Eläimiä saa kuvata ja kuvia julkaista sosiaalisessa mediassa. Asiakkaiden ja henkilökunnan kuvia ei saa julkaista. Työsuhteen päätyttyä meiltä saa työtodistuksen.